Bekräfta Bolagsverket info eftersom det kommer visas på LEI koden med GLEIF
 
 
1
 
 
 
 
Bekräfta Bolagsverket information och kontaktinfo
Ange om du är en firmatecknare
 
 
 
 
2
 
 
 
 
Bekräfta att du är en firmatecknare så att överföringen kan hanteras
Välk hur många år LEI koden ska vara giltig
 
 
 
 
3
 
 
 
 
Välj hur många år LEI Service ska förnya din LEI kod
Acceptera villkoren för LEI-kod ansökan
 
 
 
 
4
 
 
 
 
Läs och acceptera villkoren
Betala och få din LEI-kod så snabbt som möjligt
 
 
 
 
5
 
 
Betala och överförningen och förnyelsen är igång!

Överföring och förnyelse av LEI-nummer

Överföring och förnyelse av LEI-nummer

Få en LEI nummer förnyelse här

Har du redan en LEI code, men vill du överföra den och njuta av fördelarna av våra låga LEI code kostnader och utmärkta kundtjänst? Då är du på rätt plats. Överföringen kostar ingenting - du betalar bara för din LEI code förnyelse, för antingen 1, 3 eller 5 år.

Överför och förnya Legal Entity Identifier Sverige (LEI) för en låg kostnad

Hos LEI Service kan du överföra och göra ett Legal Entity Identifier Sverige nummer förnyelse för endast 495 SEK. Detta är det mest prisvärda priset i Sverige enligt vår prisjämförelse, som du kan se på vår sida för priser. Om du överför och gör en längre förnyelse på över 1 år, kan du dessutom spara extra pengar.

Vad är skillnaden mellan en LEI-nummer förnyelse och en ”överföring och förnyelse”?

Om du redan har ett LEI-nummer, då kommer det ha utfärdats genom en LOU (Local Operating Unit). LOUs är enheter som vanligtvis utfärdar LEI nummer. För att du ska kunna ta del av vår låga kostnad av LEI hanterings priser, behöver du överföra ditt LEI nummer till den LOU som vi samarbetar med.

Denna process är 100% gratis för dig och ditt LEI nummer kommer inte ändras - det är helt och hållet en administrativ utövning som vi tar hand om. Vi kan inte förnya din LEI-kod innan den har överförts till vår samarbets LOU.

Vänligen notera att enligt LEI regleringarna, har vi inte möjlighet att överföra en LEI-kod som redan har utfärdats med vår samarbets LOU. Vi kommer automatiskt göra en LEI lookup när du beställer. Denna LEI lookup kommer berätta för dig på skärmen om detta skulle vara fallet, så du behöver inte göra något i dessa fall.

FAQ

Det är väldigt lätt att flytta sitt LEI nummer till vår hantering. LEI Service erbjuder denna tjänst gratis. Allt du behöver göra är att fylla i ditt organisationsnummer och verifiera din information. Överföringen tar runt 7 arbetsdagar att genomföra. En överföring tar alltid längre att färdigställa och detta gäller alla tjänsteleverantörer i LEI systemet.

LEI Service kan hjälpa dig med en LEI kod förnyelse för endast 595 SEK för 1 år. Om du väljer att förnya för en längre period, kan du få extra besparingar och slippa besväret att göra en förnyelse varje år.

back to top