Om Oss

Hos LEI Service, kommer professionella handlare ta hand om din LEI ansökningsprocess.

Vi är här med dig från början till slut.

Mads Bjerggaard  
BSc (Econ.)

Mads Bjerggaard, LEI ServiceMads har en kandidatexamen i företagsekonomi och datavetenskap från Copenhagen Business School. Mads har jobbat med komplexa IT-system i runt 20 år.

Michael Jordan Bjerggaard  
MSc (Econ.)

Michael Jordan Bjerggaard, LEI ServiceMichael har en kandidatexamen i tillämpad ekonomi och finans från Copenhagen Business School. Michael har tidigare jobbat med efterlevnad inom banksektorn.

Kerry Weir  
.

Kerry Weir, LEI ServiceKerry har tidigare erfarenhet av professionella sociala medier och webbplatsbyggande. Kerry kommer främst att betjäna våra kunder från GB, USA och andra engelsktalande länder.

LEI Service kommer hjälpa dig genom hela LEI nummer ansökningsprocessen

Vänligen känn dig fri att kontakta oss om du har några frågor om ansökningsprocessen. Vi kommer alltid svara inom 24 timmar. Du kan också nå oss på telefonnummer +46 40 682 05 88 eller info@leiservice.se.

Kontakta oss här

Ytterligare info om LEI Service

LEI Service grundades i Danmark och är en officiell LEI (Legal Entity Identifier) ansöknings agent för GLEIF (den internationella LEI organisationen).

Vi erbjuder LEI nummer billigast för en ny registrering och förnyelser av låg kostnad. Vi kan erbjuda så låga priser eftersom vi har förenklat ansökningsprocessen åt dig.

Till skillnad från andra lågpris leverantörer, erbjuder vi telefonsupport. Vi vill att du ska känna dig säker och samtidigt få en smidig och prisvärd process för att få ditt LEI nummer. Du kan alltid nå oss via telefon eller mail.


Hur beställer jag en LEI-kod?

Det är väldigt enkelt att beställa en LEI-kod med oss. Först anger du ditt organisationsnummer. Du verifierar uppgifterna vi har registrerat om din enhet eller ange informationen som saknas. Vi kommer automatiskt kontrollera om du redan har en LEI registrerad hos GLEIF.

Det nästa du kommer göra är: 1) Bekräfta att du är auktoriserad att ansöka efter en LEI för enhetens vägnar, 2) Välj LEI:s varaktighet - så enkelt är det.

Vi kommer bekräfta uppgifterna och ansöka efter LEI-koden för dina vägnar. Processen tar vanligtvis 1-48 timmar, beroende på vilken tid under dagen som du gör din ansökan. Det beror också på om vi behöver ytterligare information från dig för att färdigställa LEI ansökan.

Oavsett vad – kommer vi assistera dig hela vägen tills ditt LEI number är i din inkorg.

back to top